promocja wnętrzu powstającej dopiero restauracji, zorganizować szkolenie w murach pałacu lub sali konferencyjnej czy zintegrować się w luźniejszej formie w głębi parku przy cieple kominka w ponad 100-letniej izbie góralskiej. Otoczenie obiektu sprzyja organizacji eventów plenerowych, zarówno dla mniejszych, jak i większych grup biznesowych. Sceneria jest idealnie dostosowana do pikniku lub ogniska – w zależności od preferencji organizatora. Klimat swojski, awangardowy i pałacowy idealnie się uzupełniają. Można w ten sposób urozmaicić gościom czas nawet przez kilka dni. – W Pałacu w Rozalinie nie boimy się różnych konwencji, każda ma swój indywidualny charakter i smak, a my dobrze czujemy się zarówno w organizacji wydarzeń plenerowych, wystawnych bankietach, dużych konferencjach, jak i w kameralnych spotkaniach, swojskim grillu, a na street- foodzie kończąc. Zasada jest jedna – jakość przede wszystkim! – mówi Anna Nankiewicz, która zajmuje stanowisko event & sales managera. W pielęgnowanym przez szefa kuchni Tomasza Łagowskiego ogrodzie znajdziemy sezonowe warzywa, zioła oraz kwiaty, które następnie lądują na talerz- ach gości. W parku tuż przy stawie znajduje się również wędzarnia opalana drewnem z jabłoni, z której unosi się przyciągający zapach soczystej szynki, kiełbas oraz innych przygotowywanych na miejscu wyrobów. Szef kuchni – „Kucharz Odkrycie roku 2018” wg przewodnika Poland 100 Best Restaurants oraz szef polskiej ekipy gotującej dla Papieża Franciszka i Ambasady RP w Watykanie – wraz z zespołem kucharzy lubi prawdziwie ugościć i zaskoczyć. Jedzenie to podstawa, a kolejne wartości to spokój i wyjątkowa kameralność wynikająca m.in. z tego, że obiekt na co dzień nie jest otwarty do zwiedzania. Pałac nie oferuje typowej dla miejsc eventowych listy atrakcji. Promuje jednak spokój, który ciężko osiągnąć w mieście, wypełniając nawet czas masażami relaksacyjnymi, treningami uważności bądź wielogodzinnymi sesjami jogi. Lokalizacja zachęca, by wybrać się na niespieszny i odkrywczy spacer po parku i pozwolić, by natura nas zrelaksowała i obudziła kreatywne myślenie. Na co dzień wielu z nas mieszka w mieszkaniach, pracuje w zamkniętych przestrzeniach, a do tego przemieszcza się do pracy i wraca do domu w metrze pod ziemią bądź w zatłoczonych środkach komunikacji miejskiej. Przez to ogromna część ludzi ledwie widzi słońce bądź czuje podmuch świeżego powietrza na twarzy. Organizując kilkudniowe szkolenie, warsztaty bądź konferencję w zlokalizowanym zaledwie 30 minut drogi od Warszawy pałacu w Rozalinie, można odetchnąć czystym powietrzem, poczuć miękkość trawy pod stopami, poprzechadzać się pośród majestatycznych drzew, posmakować potraw przygotowywanych na miejscu na bazie lokalnych produktów. Na koniec dnia posiedzieć można przy ognisku i położyć się spać, słysząc przez uchylone okno delikatny szum liści poruszanych wiatrem. Czyż to nie jest luksus na miarę naszych czasów? Choć historia obiektu jest bardzo ciekawa, obecnie stawia on na unikalne doświadczenie, nowoczesność, smak dań i komfort gości. Tu można zorganizować wystawne przyjęcie w całorocznym, eleganckim namiocie bankietowym, wyjątkową kolację degustacyjną w awangardowym wnętrzu powstającej dopiero restauracji, zorganizować szkolenie w murach pałacu lub sali konferencyjnej czy zintegrować się w luźniejszej formie w głębi parku przy cieple kominka w ponad 100-letniej izbie góralskiej. Otoczenie obiektu sprzyja organizacji eventów plenerowych, zarówno dla mniejszych, jak i większych grup biznesowych. 41
RkJQdWJsaXNoZXIy MTMwMjc0Nw==