promocja ZASKAKUJĄCE SPOTKANIA ŚWIĄTECZNE // PAŹDZIERNIK TO NIE TYLKO GORĄCY OKRES W BRANŻY EVENTOWEJ, ALE RÓWNIEŻ OSTATNI DZWONEK, BY DOKONAĆ WYBORU WYJĄTKOWEGO MIEJSCA NA FIRMOWE SPOTKANIE ŚWIĄTECZNE. NIETUZINKOWA PRZESTRZEŃ, WYSZUKANE MENU I WYJĄTKOWY SERWIS TO TYLKO NIEKTÓRE Z CZYNNIKÓW MAJĄCYCH WPŁYW NA UDANE PRZYJĘCIE. JAK SPRAWIĆ, BY SPOTKANIA WIGILIJNE BYŁY NIEZAPOMNIANE? // Bardzo ważny jest wybór miejsca – warto sprawdzić nowe miejsca na eventowej mapie, np. znajdujący się na Okęciu Renaissance Warsaw Airport Hotel – lifestyle’owy obiekt sieci Marriott. Otwarty w kwietniu 2018 r. hotel zyskał grono stałych gości oraz organizatorów, którzy chętnie wracają ze swoimi wydarzeniami do jego wnętrz. Potwierdzeniem wysokiego standardu obiektu oraz najwyższej jakości obsługi z pewnością mogą być przyznane nagrody branżowe: m.in. MP Power Awards, Profit Hotel Awards oraz Hotel z Pomysłem 2018. Obok prestiżowych wydarzeń, takich jak HRS Corporate Lodging Forum, Hotel Investments Trends, eventów branży samochodowej dla marek BMW, Mercedes, Volvo oraz Nissan czy eventów dla branży lotniczej, hotel jest również miejscem mniejszych, często kameralnych spotkań. Jeśli miejsce zostało już wybrane, czas przystąpić do ustalenia menu. W Renaissance Warsaw Airport Hotel nad koncepcją dań czuwa szef kuchni Andrzej Bryk, który przez wiele lat zdobywał doświadczenie w hotelach Marriott na całym świecie. Jego wielką pasją jest odkrywanie staropolskich receptur, którym nadaje współczesny sznyt i charakter. Jak mówi sam szef: – Oczekiwania naszych gości są zawsze priorytetem przy komponowaniu nowego menu. Wiem, jak ważne dla większości uczestników wigilii jest zachowanie tradycji, jednak chciałem również przemycić nieco świeżości przy użyciu innych, niekiedy zaskakujących składników dań. Stąd też tradycyjnego karpia zastąpiliśmy egzotyczną koryfeną, zupę wzbogaciliśmy o szyjki rakowe, a sos do sałatki został sporządzony na bazie szyszek sosny. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom gości, przygotowano cztery rodzaje świątecznego menu: w formie koktajlu, bufetu, serwowane oraz set menu. W menu koktajlowym znajdziemy zimne i ciepłe przekąski oraz desery i napoje. Na szczególną uwagę zasługuje bogaty wybór potraw z ryb, wśród których znajdziemy m.in. wędzonego pstrąga na musie z jaj z chrzanową grzanką i rukolą oraz zraz z okonia morskiego w sosie z raków, które stanowią istotny element kuchni Andrzeja Bryka. Wielbiciele deserów i tradycji z pewnością zasmakują w kutii z bakaliami i miodem, ale również w tapioce z kokosem i marakują. W menu serwowanym nie zabrakło Partner wydania: 26 KNOW-HOW ORGANIZATORA

RkJQdWJsaXNoZXIy MTMwMjc0Nw==