NASZ EVENTOWY KALENDARZ ZAPEŁNIA SIĘ WIGILIAMI FIRMOWYMI Proszę przybliżyć Czytelnikom, czym jest STIXX Bar&Grill? STIXX Bar&Grill to nowoczesny obiekt restauracyjno-konferencyjny, zlokalizowany w samym centrum nowego centrum biznesowego Warszawy, czyli na Placu Europejskim. Znajdujemy się w sąsiedztwie fontann, wystaw sztuki współczesnej oraz kompleksu Warsaw Spire. Nasze centralne położenie dodatkowo zapewnia dostęp do 180 podziemnych miejsc parkingowych oraz szerokiej gamy hoteli biznesowych w bezpośredniej okolicy. Rozumiem, że z racji lokalizacji cieszycie się Państwo zainteresowaniem ze strony klienta biznesowego? Dokładnie tak. Naszymi gośćmi są pracownicy pobliskich firm, doceniający międzynarodowe menu naszej restauracji. Mamy wielu stałych klientów, którzy odwiedzają nas w ramach przerwy lunchowej. Oczywiście pora kolacji również cieszy się ogromnym zainteresowaniem i to nie tylko z powodu kuchni, ale też możliwości odprężenia się przy dobrym drinku. Nasi barmani serwują wyśmienite koktajle przy najdłuższym wolnostojącym barze w Polsce. Goście mają także możliwość delektowania się autorskimi drinkami na słonecznym całorocznym tarasie. Dodam, że taras ma rozsuwany dach, dzięki czemu można podziwiać widok Warsaw Spire. Stworzyliśmy idealne warunki do odpoczynku, chilloutu, ale i dobrej zabawy. Naszą ofertę doceniają także grupy biznesowe, organizujące u nas eventy firmowe. Dzięki najwyższemu poziomowi obsługi i dbałości o szczegóły regularnie współpracujemy z najważniejszymi firmami w Polsce. Jakiego typu eventy Państwo organizujecie? Jesteśmy w tym temacie bardzo elastyczni, ponieważ organizujemy spotkania od 6 do 1000 osób. W naszym portfolio znajdują się eventy wprowadzające nowy produkt na rynek, ekskluzywne spotkania zarządu czy kadry menedżerskiej, spotkania networkingowe, całodniowe konferencje, duże imprezy firmowe czy uroczyste gale. Oczywiście w ostatnim czasie nasz kalendarz zapełnia się rezerwacjami wigilii firmowych – zarówno kameralnych, jak i z większym rozmachem. Wszystko zależy od wielkości i preferencji grupy. Jak prezentuje się Państwa przestrzeń konferencyjna? W STIXX znajdują się dwie sale konferencyjne o łącznej powierzchni 41 m², które można połączyć lub rozdzielić za pomocą mobilnej ściany. Obydwie sale są wyposażone w projektory i ekrany projekcyjne, telewizory, wysokiej jakości sprzęt nagłośnieniowy. Natomiast Inspire Lounge to wielofunkcyjna sala konferencyjno-eventowa, mająca własny bar. Po bokach sali, na całej długości, znajdują się sofy. Na sali znajduje się także scena, często wykorzystywana do prelekcji i występów artystycznych. Sala wyposażona jest w dwa 60-calowe telewizory, projektor, ekran, system nagłośnieniowy. Możliwość zasłonięcia okien i specjalny system oświetleniowy sprawiają, że Inspire jest idealnym miejscem do organizacji większych wydarzeń z opcjonalnym after party. Sala cieszy się także dużym zainteresowaniem w przypadku nadchodzących wigilii firmowych. Zresztą duża część naszych klientów najmowała już tę salę w poprzednich latach, organizując wigilię firmową i z tego, co widzimy, klienci ci chętnie wracają. Oczywiście mamy także VIP Lounge, czyli elegancką salę o powierzchni ponad 40 m², idealną do organizacji kameralnych spotkań firmowych. Luksusowe wykończenia oraz ekscytujące dzieła sztuki sprawiają, że w sali panuje ekskluzywny, ale i komfortowy nastrój, idealny do organizacji śniadań, lunchów, kolacji lub specjalnych uroczystości prywatnych. Rozumiem, że klienci organizujący u Państwa eventy oraz wigilię firmową mogą liczyć na obsługę cateringową? Oczywiście. Zapewniamy kompleksową obsługę cateringową w zakresie jedzenia i napojów w restauracji, jak i catering zewnętrzny w miejscu wskazanym przez klienta. Nasi doświadczeni szefowie kuchni oraz menedżerowie zadbają o profesjonalny catering najlepszej jakości, dostosowany do preferencji klienta i charakteru wydarzenia. Jesteśmy w tym temacie bardzo elastyczni, ponieważ mamy na uwadze, że każda impreza wymaga spersonalizowanego menu – potrawy serwowane podczas letniego spotkania firmowego będą zupełnie inne od tych podawanych podczas wigilii firmowej. Rozmawiała: Kinga Walczyk // ROZMOWA Z MARKIEM KATRYCZEM, DYREKTOREM GENERALNYM W STIXX BAR&GRILL. // MAREK KATRYCZ // Od 3 lat jest dyrektorem generalnym w STIXX Bar&Grill. Ma wieloletnie doświadczenie w zarządzaniu obiektami restauracyjno-hotelowymi, a w branży HoReCa pracuje od 15 lat. Jest zdeterminowany, aby nieustanne podnosić jakości oferowanych produktów oraz usług. promocja 20 TWARZĄ W TWARZ

RkJQdWJsaXNoZXIy MTMwMjc0Nw==