Partner wydania: 30 Catering na event od A do Z // A gdyby tak przyszło nam obsłużyć 14 tys. osób, dla których gotowałoby 80 kucharzy zarządzanych przez 10 mistrzów kuchni przy wsparciu 400 kelnerów i 150 osób personelu logistycznego i ten team musiałby przygotować oraz zaserwować ponad 30 000 posił- ków? Catering na event to zawsze nie lada wyzwanie, nawet wtedy, gdy naszych eventowych gości jest znacznie mniej. Spis treści // temat numeru // 04 Celebrity time – jak wykorzystać sławne osoby do promocji eventu? 10 Umowa z artystą – wszystko, co musisz o niej wiedzieć Okiem eksperta // 14 Jak zmierzyć wartość eventu? Tajemnice Event ROI marketing // 18 Liczy się pomysł – inspiracje na organizację eventu w 2017 r. 22 Coś za coś – barter, czyli jak szukać oszczędności w wydatkach? Know-how organizatora // 26 10 informacji, jakie powinno zawierać zapytanie do obiektu, gdy przygotowujesz event 29 Bankiet Amber Cup w Hotelu Sadova Gdańsk 30 Catering na event od A do Z 36 Szkolenie winiarskie jako element eventów firmowych 38 Przewiduj burzę zanim zacznie podać – jak rozwiązywać problemy i błędy związane z organizacją eventów? 42 Ruszyła rejestracja uczestników Events Festival, czyli podsumowanie rynku eventowego 43 Design i sztuka. Idealne połączenie w jednym miejscu 44 Fotograf na evencie – co powinieneś wiedzieć? Destynacje eventowe // 48 Destynacje eventowe: Katowice Technologie i innowacje // 56 Nagłośnienie imprez konferencyjnych. O co powinieneś spytać? wiadomości z branży // 60 Sala Ziemi w Poznaniu 61 Eventy w EXPO Kraków 62 Relacja z FRESH Conference 2017 Katalog Firm // 64 Katalog firm Event Management Polska / Spis treści 2

RkJQdWJsaXNoZXIy MTMwMjc0Nw==